Caută în acest site

Prima pagină arrow Noutăți arrow Anunţ pom de iarnă
Anunţ pom de iarnă Imprimare E-mail
08 decembrie 2011

 

ANUNŢ

 

CONSILIUL BAROULUI BUZĂU anunţă organizarea POMULUI DE IARNĂ, în  data de 19.12.2011, orele 18,00 la sediul Baroului Buzău. Sunt invitaţi prichindeii între 0 şi 14 ani ai căror părinţi, iluştrii avocaţi ai Baroului Buzău, sunt invitaţi, de asemenea, să-i însoţească. Ca invitaţi de onoare sunt şi ceilalţi membrii ai Baroului Buzău, avocaţi cu vârsta peste 14 ani, care nu vor primi daruri, dar se vor bucura de o atmosferă plăcută şi plină de bucurii. Vă vom pregăti o întâlnire surpriză cu Moşul cel darnic şi bucuria întâlnirii în familia lărgită a Baroului Buzău. 

Vom continua buna dispoziţie în data de 20.12.2011, orele 17,00, când vă invităm să participaţi la BALUL DE CRĂCIUN, ce se va desfăşura la Restaurantul GRAND

Condiţia de a participa este contribuţia cu 35  lei a fiecărui avocat şi 70 lei pentru însoţitor, sumă ce se va avansa la Serviciul Contabilitate din cadrul Baroului Buzău, până în data de 16.12.2011, orele 14:00. Avocaţii care renunţă la opţiunea participării, pierd dreptul de a solicita restituirea sumei avansate. 

Dorinţa Consiliului Baroului Buzău este să facem din acest moment o clipă de sărbătoare a sufletelor, un moment de apropiere pentru consolidarea unităţii colectivului nostru, dar şi pentru a face un pas către prietenie şi înţelegere reciprocă .

Vă aşteptăm  cu drag şi cu promisiunea că veţi descoperi surprize plăcute.

 

DECAN,

Av. Tudorancea Mihail – Adrian

 

 
© 2018 Baroul Buzau
Webdesign: George Acu