Caută în acest site

Prima pagină arrow Noutăți arrow Fostul ministru de justiție din Quebec vine la București
Fostul ministru de justiție din Quebec vine la București Imprimare E-mail
12 septembrie 2012
STIMAŢI COLEGI,
Vă rog să aveţi în vedere oferta alăturată din partea UGIR.

DECAN,
Av. Tudorancea Mihaiul-Adrian 
 
 
 

FOSTUL MINISTRU DE JUSTITIE DIN QUEBEC VINE LA BUCURESTI IN 19-20 OCTOMBRIE, PENTRU A RASPUNDE INTREBARILOR PROFESIONISTILOR DREPTULUI DIN ROMANIA


Pentru prima data in Romania se desfasoara  o sesiune de dezbateri dedicata Noului Cod Civil si Noului Cod de Procedura Civila, cu participarea Fostului Ministru de Justitie si Procuror General al Quebec-ului, Dnul Gil Remillard si Dnul Jeffrey Talpis, autoritate mondiala in dreptul international privat.  Unele din subiectele pe care se va pune accent la aceasta sesiune sunt „Impreviziunea” si „Fiducia si administrarea bunurilor altei persoane” abordate pe larg si supuse dezbaterii chiar de catre invitatii de peste hotare. Dumnealor vor raspunde tuturor intrebarilor legate de aceste teme, dar si de altele pe care le vor lansa participantii in sala de dezbateri.
 
Deschiderea Oficiala a Lexpedia va avea loc in data de 19 Octombrie 2012 cu participarea urmatorilor invitati: Prof. univ. dr. Mona Pivniceru – Ministrul Justitiei,  Lect. univ. dr. Simona Maya Teodoroiu – Secretar de Stat in Ministerul Justitiei.
 
De asemenea, cei mai buni specialisti in drept din Romania vor da raspunsuri punctuale pentru toti profesionistii domeniului. Printre lectorii din Romania se numara: Prof.univ.dr. Robert Iosif Urs - Presedintele Consiliului de Administratie al Universitatii “Titu Maiorescu” din Bucuresti,  Prof.univ.dr. Smaranda Angheni - Rector al Universitatii “Titu Maiorescu” din Bucuresti,  Jud. Bacu Vasile - Judecator Curtea de Apel Bucuresti,  Jud. Corina Corbu - judecator in cadrul Inaltei Curti de Casatie si Justitie, Prof. univ. dr. Gabriel Boroi - Rector al Universitatii "Nicolae Titulescu" din Bucuresti, Av. Conf. univ. dr. Gabriela Raducan - Facultatea de Drept din cadrul Universitatii "Titu Maiorescu" din Bucuresti, Conf. univ. dr. Claudiu Dinu - Facultatea de Drept din cadrul Universitatii "Titu Maiorescu" din Bucuresti,  Av. dr. Radu Rizoiu - Senior Partner Stoica si Asociatii, Baroul Bucuresti.
 
Accesul la eveniment este conditionat de o taxa de 200 EURO+TVA. Taxa include: acces la sesiunea de dezbateri, acces la pauzele de cafea, acces la pauza de pranz, geanta LexPedia 2012. Inscrieri pe www.dkevents.ro. Pentru mai multe informatii, va recomandam sa contactati organizatorii la: Tel/Fax: 021.231.27.36; 021.231.91.84, 021.231.94.39; E-mail: Această adresă e-mail este protejată împotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina. ; Această adresă e-mail este protejată împotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina.
 
© 2018 Baroul Buzau
Webdesign: George Acu