Caută în acest site

Prima pagină
Anunț umanitar Imprimare E-mail
19 aprilie 2013

ANUNT

STIMATI COLEGI,

 
Asociatia Tinerilor Avocati din cadrul Baroului Buzau si Decanul Baroului Buzau, lanseaza propunerea si rugamintea, ca in  calitate de membrii ai Baroului Buzau, sa virati procentul de 2 % din impozitul pe venit, catre Asociatia Tinerilor Avocati din cadrul Baroului Buzau.
Cu sprijinul dvs. vom  incerca sa desfasuram activitati la care sa participe toti avocatii buzoieni, de exemplu dupa perioada de post, am dori sa organizam o iesire in aer liber , la gratar, iar inainte de Paste dorim sa organizam o strangere de fonduri pentru Complexul de Servicii pentru copii cu handicap sever, nr. 8, din Micro 14. Daca fondurile pe care le vom strange cu ajutorul dvs. vor fi suficiente, urmeaza sa organizam si alte activitati profesionale, dar si educativ-distractive, avand in vedere si necesitatea de a ne intalni si de a ne cunoaste mai bine (si mai aproape).
Sprijinul finaciar poate veni din partea tuturor avocatilor din cadrul Baroului Buzau, deoarece ”tineretea nu are vârstă”, iar la activitatile care se vor organiza vor fi invitati toti colegii spre beneficiul tuturor.
In speranta ca veti da curs rugamintii noastre, va transmitem datele pe care trebuie sa le completati pe pagina a doua din declaratia  fiscala, in cazul in care veti dori sa ne acordati ajutorul dumneavoastra : ASOCIATIA TINERILOR AVOCATI DIN BAROUL BUZAU, CIF 30341093, CONT BANCAR - RO28BRDE100SA40545451000

P.S. : Gînditi-va la avantajele experientei, dar ganditi-va si la avantajele tineretii. Cred ca este un argument eficient faţă de cele de mai sus, pentru a ne cunoaste mai bine, dar si pentru a realiza împreuna lucruri si lucrari mai frumoase.
Rîdeţi, cugetaţi şi donaţi !
 Va multumim !

           Baroul Buzau                                                          Asociatia Tinerilor Avocati 
                   Decan,                                                                     din Baroul Buzău
av. Tudorancea Mihail Adrian                                     Presedinte, av. Irina Grigore
 
© 2018 Baroul Buzau
Webdesign: George Acu