Caută în acest site

Prima pagină arrow Noutăți arrow Știri arrow Anunț umanitar 5 dec 2013
Anunț umanitar 5 dec 2013 Imprimare E-mail
05 decembrie 2013

STIMAŢI COLEGI

 
Vă propun, inclusiv în numele Consiliului Baroului Buzău, care şi-a însuşit această iniţiativă, să organizăm o activitate umanitară, de ajutorare a unor copii cu performanţe şcolare deosebite, unii dintre ei având inclusiv performanţe olimpice, dar fără posibilităţi materiale. Aceşti copii sunt elevi ai Colegiului Naţional „B.P.Haşdeu” Buzău, iar acţiunea se desfăşoară în cadrul Protocolului de Parteneriat pe care îl avem încheiat cu acestă instituţie de învăţământ, sub deviza „Sărbătoarea performanţei”.
 
De altfel, vă informăm că în cadrul acestui Parteneriat am desfăşurat deja activităţi comune, împreună cu Asociaţia Tinerilor Avocaţi şi reprezentanţii Colegiului Naţional „B.P.Haşdeu”, cu ocazia vizitei colegilor belgieni, din cadrul Baroului Tournai, prezenţa unor avocaţi în cadrul orelor de dirigenţie organizate de către Colegiului Naţional „B.P.Haşdeu”, etc.
 
În vederea realizării acestei acţiuni de binefacere, care se va desfăşura cu ocazia sărbătorii Pomului de iarnă şi pe care vom încerca să o mediatizăm (televiziuni locale, presă scrisă etc.), vă solicităm sprijinul, în sensul de a dona, fiecare după posibilităţi, sume de bani sau alte bunuri pe care le consideraţi utile, ţinînd cont că beneficiarii sunt elevi de liceu.
 
Programul de strîngere al acestor donatii se va încheia pe data de 14.12.2013, pentru ca în perioada următoare să putem programa această mică festivitate la sediul Baroului Buzău, în jurul bradului de Crăciun, unde vor fi prezenţi şi alţi reprezentanţi ai Colegiului Naţional „B.P.Haşdeu”, care vor asigura şi un program artistic, prin elevi participanţi la festivaluri naţionale, la emisiunea Vocea României, etc, sub coordonarea d- nei profesoare Amăricăi Mihaela .
 Ne-am bucura foarte mult să fiţi alături de noi, să dovedim faptul că avocaţii se pot afirma, atât pe plan profesional, cât şi prin asemenea gesturi umanitare, încurajînd performanţa intelectuală, care se constituie şi în dezideratul nostru. 
Donaţiile se pot depune la Secretariatul Baroului Buzău şi vă aşteptăm să fiţi prezenţi şi la festivitatea care va fi organizată pe data de 18.12.2013,orele 14,30, detaliile urmând să fie anunţate din timp, cu ajutorul conducerii Colegiului Naţional „B.P.Haşdeu” şi, în special, al d-nei profesoare Năstăsoiu Elena, dar şi cu sprijinul Asociaţiei Tinerilor Avocaţi din cadrul Baroului Buzău.

DECAN,
Av. Tudorancea Mihail Adrian
 
© 2018 Baroul Buzau
Webdesign: George Acu