Caută în acest site

Prima pagină
Anunț 14 iulie 2015 Imprimare E-mail
14 iulie 2015

ANUNŢ


Dragi colegi,

Vă reamintesc propunerea de a merge pe data de 18.07.2015, orele 17.00, la deschiderea Satului Dacic, de la Năeni. 
Programul oficial începe la ora 18.00 cu o slujbă la Bisericuţa din incinta Satului Dacic, oficiată de Părintele Milea Mihail. În continuare, acest om minunat, care este Părintele Milea Mihail ne-a  promis un foc de tabără şi o cină Dacică în iarbă.
Consider că ar fi frumos din partea noastră să acceptăm această invitaţie, făcută încă de cînd am vizitat Aşezămîntul de persoane vîrstnice de la Năeni, susţinut de către Fundaţia Sfîntul Sava. De asemenea, adresez şi rugămintea de a răspunde acestei ospitalităţi prin mici danii de alimente, îmbrăcăminte sau bani, pe care le putem strînge la secretariatul Baroului Buzău sau le poate aduce fiecare participant la momentul întîlnirii, pentru ca în drum spre Satul Dacic să lăsăm micile noastre ajutoare la Aşezămîntul de persoane vîrstnice de la Năeni, unde sunt cazate persoanele de sex feminin aflate în stare de nevoie.
Dacă putem, ar fi bine să ne îmbrăcăm cu ii, cămăşi de in, iţari ( ! ) sau alte obiecte vestimentare care să ne amintească de atmosfera în care au trăit strămoşii noştri. Există chiar propuneri pentru un concurs de ii ude urmînd să vedem participantele, dar şi juriul.
Propun să ne întîlnim începînd cu ora 16.30 la Baroul Buzău, pe data de 18.07.2015, pentru a putea pleca la ora 17.00 spre Năeni.
Vă aşteptăm cu drag şi sper să repetăm o întîmplare minunată, aşa cum a fost aceea de la Mînăstirea Parepa.
 
 
 
DECAN,
Av. Tudorancea Mihail Adrian
 
© 2018 Baroul Buzau
Webdesign: George Acu